SKOLBUSSEN – VI HÄMTAR DITT BARN TILL TRÄNING – START VECKA 8

SKOLBUSSEN VT-2024

I vår kommer vi att erbjuda hämtning från skolan och köra juniorerna till Racketcentrum och tennisträningen. Träningen och hämtningen kommer att ske mellan veckorna 8-19 (10 veckor), inget vecka 14.Dagarna vi hämtar och tränar är onsdagar och torsdagar. Kostnad:1500kr/junior. Varje pass är 60 minuter och möjlighet att spela lite mer finns. Det avser juniorer som går i årskurs 1-3 i följande skolor:

-Norrängsskolan
-Prolympia
-Rosenlundsskolan
-Engelska Skolan

Våra heltidanställda tränare Nicolas (klubbchef) och Mathias (sportchef) kommer att hämta samt träna barnen. När barnen är klara med sin träning finns möjligheten att äta sin mellis i klubbrummet. Vill dem spela lite mer så finns den möjligheten också tills dem blir  hämtade. Barnen är hela tiden under bevakning av minst en vuxen anställd tränare när den är i hallen.

Onsdag & Torsdag (START VECKA 8)

13:00-13:15     Hämtning Grupp 1

13:30-14:30     Träning Grupp 1, en tränare

14:00-14:15     Hämtning Grupp 2

14:30-15:30     Träning Grupp 2, två tränare

Barnen hämtas av er föräldrar mellan 14:30-16:00 i hallen.
Barnen ska ha idrottskläder, inomhusskor och vattenflaska. Vi har rack till utlåning första veckorna. Vi kan hjälpa er att köpa bra racketar till bra priser.

Vi kommer att kontakta er som anmäler sig och göra upp en plan med hämtning samt när ni hämtar.
Välkommen mer er anmälan!

Skjuts JTK